Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/tiszavasvarihu/site/inc/tpl/tpl.inc on line 155
Tiszavasvári Város Önkormányzata - Tisztítsuk meg az Országot - I. ütem
Tiszavasvari.huGyengénlátó változat Eredeti változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Tisztítsuk meg az Országot - I. ütem

 

 


TISZTÁBAN VAGYUNK A SZEMÉTHELYZETTEL

Illegális hulladéklerakók felszámolás Tiszavasváriban

Sok bejelentést kapunk illegálisan elhelyezett hulladék kapcsán. Nem egy esetben indulatos, számon kérő módon is. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez a „jelenség” az önkormányzat számára éppoly teher, és egyben kötelezettség mintha egy lakos portájára dobná valaki a szemeteszsákját. Felelünk érte, mert önkormányzati területen van, de felelősek nem vagyunk érte! Próbáljuk azonban megoldani. Minden lehetőséget megragadunk, hogy eltüntessük a kötelezettségszegés nyomait, és tiszta környezetet teremtsünk mindannyiunk számára.

Ezért örömhír hogy a „Tisztítsuk meg az Országot” pályázatának keretén belül a település több pontján felszámoltuk az illegális hulladéklerakókat. A pályázatot 2020. december és 2021. február 28. között valósítottuk meg. Ez idő alatt a településről 350 m3 szemetet szállítattunk el, ez 112 tonna mennyiségnek felel meg. Az erre fordított pályázati összeg 9.811.751. Ft, ami tartalmazza a hulladék elszállítását, kezelését, begyűjtését, továbbá a felmerülő egyéb költségeket is. Ezzel ismét egy előrelépést tettünk egy tisztább és élhetőbb város felé.

Sokszor találkozunk olyan bejelentővel, aki tudja, ki helyezi el a szemetét közterületen, de fél feljelentéssel élni, vagy kényelmetlennek tartja az ezzel kapcsolatos hatósági eljárások folyamatát. Fontosnak tarjuk ezért hangsúlyozni, hogy igazi eredményt akkor érünk el, ha közösen vigyázunk környezetünkre, együttműködünk a hatóságokkal és szükség esetén pontos információval, akár nyilatkozatunkkal segítjük a döntéshozatalt.

TVÖ


GALÉRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ Vissza ]